dimarts, 10 de maig del 2011

CONEIX QUI SÓN ELS MEMBRES DE LLISTA

L’actual alcalde d’Agullent, Jesús Pla, torna a encapçalar la llista del Bloc per a les eleccions municipals del 22 de maig seguit d’altres tretze candidats amb àmplia formació i, en la seua majoria, gran experiència en la gestió municipal o en la vida associativa del poble.

Jesús Pla, de 38 anys, és advocat de professió, regidor des de 2003 i alcalde des de 2007. Com assegura, la seua principal prioritat per a la pròxima legislatura és que l’ajuntament “continue sent la casa de tots i totes i on les persones i el seu benestar seguisquen estant per damunt de qualsevol altre interés”.

Pla concorre als comicis avalat per quatre anys de gestió solvent al front de l’ajuntament i amb la voluntat clara de  continuar traballant per la creació d’infraestructures i serveis útils per a la població així com per la dinamització i diversificació de l’economia agullentina. Així mateix , la creació d’ocupació i la lluita contra l’atur conformaran un dels eixos bàsics de la propera legislatura per al candidat a l’alcaldia.   

Pla i els membres del seu equip de govern, que també repeteixen a la llista, han sabut posar en marxa nombroses iniciatives i construir múltiples infraestructures sense que els comptes del consistori s'hagen ressentit. Ben al contrari, Agullent és, de fet, un dels pocs municipis que actualment no té dèficit sinó que registra fins i tot una situació de superàvit. Tot l’equip ha treballat de valent i amb coneixement per aconseguir-ho i els pròxims quatre anys volen continuar fent-ho.

Com a número dos d’esta llista, on els components tenen una mitjana d’edat de 38 anys, figura Alfred Tortosa, llicenciat en Psicopedagogia, formador d’animadors i cuidadors de persones majors i dependents i regidor de Benestar Social els últims quatre anys.

En el número tres, i com a màxima exponent de les noves incorporacions amb què compta el Bloc, està Maria Herrero, de 32 anys, psicòloga clínica i qui treballa per a l'Agència Valenciana de Salut en l'àmbit de les drogodependències. Maria Herrero és membre de l'Agrupació Musical d'Agullent des dels 11 anys i com tots els seus companys de la candidatura ara té moltes ganes d'invertir la seua energia en millorar el seu poble.

En el número 4 figura Vicent Cerdà, el fins ara responsable d'Esports i un històric del Bloc juntament amb Jesús Pla i Eduard Pinter. Pínter va ser el primer regidor del Bloc que va tenir l’Ajuntament d’Agullent el 1995 i entre el 2003 i el 2007 va estar a l’oposició amb Pla i Cerdà. Ja amb Jesús Pla com a alcalde, Eduard Pinter ha ocupat la regidoria de Cultura i la de Noves tecnologies. Eduard Pinter, de 44 anys, es dedica  a la investigació social i de mercats des de fa més de 20 anys ha volgut situar-se de cara a aquests comicis en el número 7 de la llista.

Per la seua part, la fins ara regidora de Joventut i Educació, Mari Àngels Campos, de 44 anys i qui compagina el treball de mestressa de casa amb el de l’assistència a domicili ocupa el cinqué lloc. El sisé i el nové llocs són per a altres dos noves incorporacions, Rosa Albert, de 39 anys i educadora de professió i Tere Terol, de 41 anys i enfermera, respectivament.

Josep Vicent Espí amb el huité lloc, Marisol Fernández amb el desé i Carmen Pastor Sisternes tanquen la llista de titulars, les suplències estaran ocupades per Jaume Cantó, Vicent Albert  i Llúcia Roig que completen la candidatura.

1 comentari:

  1. quel sesgo NACIONALISTE que telo partit Compromis no es justificable per supostes hasanyes dels antics castellans , curiosament i per altres motius evidens 1000-s-; en quant a lo de la posible corrupció aixo esmolt subjetiu i relatiu amb la nova"finansiasió quántica" com ocurreix ja en lots els llocs de l'administració pública i privada i tots podríem posar la ma en lo foc q'asó que diq e ben patent.

    ResponElimina